‘’Het eerste woord dat me te binnen schiet, is energiek’’
Gepubliceerd op: 02/24/2021

De eerste LeanGame workshops zijn achter de rug! Wat zijn de ervaringen tot nu toe? Tiffeny Laarman deed mee. Zij is lean adviseur bij de Sociale Verzekeringsbank, de Beste Overheidsorganisatie van het jaar 2020.

 Wat vond je van de training?

”Het eerste woord dat me te binnen schiet als ik aan de LeanGame denk, is energiek! Na een lange dag werken achter mijn scherm, moest ik even de knop omzetten. Door het spelelement kwam ik met veel energie de sessie uit. De dynamiek is hetzelfde als bij een fysieke leangame zoals ik die ken.

De game motiveert de spelers echt, omdat de successen en verbeteringen snel zichtbaar worden. De game is goed opgebouwd en makkelijk toe te passen op de situatie binnen het team. Je gaat snel op in het spel en past de lean theorie meteen in de praktijk toe.”

 Zie je toepassingen voor de leangame binnen je eigen organisatie?

”Zeker! Je kunt de game makkelijk op verschillende momenten en voor verschillende doelen inzetten: om je team laagdrempelig kennis te laten maken met lean denken, als teambuildingactiviteit, of om gewoon even pauze te nemen van het (digitale) werk.”

 Is de digitale leangame een blijvertje?

Ja, omdat thuiswerken blijft. Door LeanGame is het in de toekomst makkelijker om mensen bij elkaar te krijgen. De digitale LeanGame is een mooie aanvulling op mijn fysieke werk, waardoor ik in de toekomst trainingstrajecten flexibeler en op meer manieren kan inrichten.”

Leuk om te horen dat we leren inderdaad weer leuk maken!

Wil jij dit ook ervaren? We helpen je graag op weg. Via deze site kun is het mogelijk je in te schrijven voor onze workshops

Hou onze LinkedIn pagina en website in de gaten, als je op de hoogte wilt blijven van onze ontwikkelingen.