‘Anderen helpen beter te worden, is waar ik mijn energie uithaal’
Gepubliceerd op: 03/04/2021

LeanGame groeit! We stellen het LeanGame team aan je voor. Vandaag Conchita Martin Hoogerwaard, onze Training and Game Development Consultant. Conchita studeert Science Communication aan de TU Delft en spelletjes spelen is haar grootste hobby.

Wat bracht je bij LeanGame?

Via via kwam ik op gesprek en dat was meteen heel leuk! Hilco en Fernand namen me mee in hun enthousiasme en we hebben meteen veel gelachen.

Bij LeanGame kan ik doen waar ik de meeste energie van krijg: andere mensen helpen beter te worden. Ik ben erg enthousiast over het concept. Ik zie nog verbeterpunten, maar ik geloof dat LeanGame iets groots kan worden en het is leuk om daaraan mee te werken.

Je bent training en game development consultant, wat versta je daaronder?

Ik help bij het ontwikkelen van de huidige en nieuwe games en de training die we daarbij geven. Al sinds 2017 geef ik training aan technische studenten in soft skills. Ik merk dat mijn eerdere ervaring helpt. Ik kan ook veel uit mijn studie direct in de praktijk brengen, onder andere over serious gaming en modelleren.

Wat maakt voor jou een goede training of game?

Een game is goed als iedereen plezier heeft, er een groepsgevoel ontstaat en het spannend is; een training is goed als iedereen wat geleerd heeft. Een goede LeanGame combineert het spelelement met een duidelijke leerervaring!

En hoe leer je zelf?

Ik houd van nieuwe dingen. Als ik vind dat ik ergens meer van wil weten dan ga ik ervoor en verwerf ik die kennis. Nu ik veel achter een scherm zit, zet ik timers om te zorgen dat ik de afwisseling erin hou.

Dankjewel Conchita, met jouw kennis en ervaring maken we grote stappen! Volg onze website om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.