‘Het enthousiasme in het team geeft me energie!’
Gepubliceerd op: 04/30/2021

LeanGame groeit! We stellen het LeanGame team aan je voor. Vandaag Just Wallage, een van onze game developers. Just is student informatica aan de TU Delft en houdt van klussen, skiën en zweefvliegen.

Hoe ben je precies bij LeanGame terecht gekomen?

Het ging eigenlijk vanzelf. Ik werd gevraagd of ik misschien kon helpen met de game. Dat weekend was meteen onze eerste bijeenkomst!

Wat doe je precies voor LeanGame?

Ik ben game developer en maak de web app. We bouwen een online platform, waarin alle deelnemers tegelijk de LeanGame kunnen spelen. Zo wordt de onderlinge interactie nog beter.

 Wanneer is een game voor jou goed?

Dat is het ding met programmeren: je kunt altijd door blijven ontwikkelen en het is nooit klaar! Het belangrijkste voor nu is dus, dat het platform geschikt is alle deelnemers tegelijk te laten spelen.

Later gaan we allerlei nieuwe features toevoegen. Daar denken we nu al over na, bijvoorbeeld nieuwe minigames. We krijgen veel vrijheid om zelf ideeën te ontwikkelen voor de game.

 Wat vind je leuk aan werken bij LeanGame?

De sfeer onderling is heel relaxed. Ik leer veel, ontdek nieuwe dingen en zie nieuwe gezichten. Ik geniet ook van het enthousiasme binnen het team, dat geeft me energie!

Thanks, Just, voor deze energieke afsluiter. We zijn benieuwd naar de web app!