‘Mijn droom is zoveel mogelijk mensen te inspireren en blij te maken met onze spellen’
Gepubliceerd op: 06/25/2021

LeanGame groeit. We stellen het LeanGame team aan je voor. Vandaag Remco Groot, een van onze oprichters. Remco woont samen met zijn vriendin en hun dochters. Hij is gek op voetbal en samen met twee vrienden brouwt hij graag donkere bieren.

Wat spreekt jou aan in het proces van het brouwen?

Mijn werk is het begeleiden van organisaties in continu leren en verbeteren: vooral teams die operationele processen uitvoeren. Door te experimenten en steeds andere stapjes in je proces aan te passen, word je steeds beter in wat je doet en ontdek je wat werkt. Dat is bij het brouwen van bier niet anders: ik ben de hele tijd bezig met het aanpassen van het proces voor een beter resultaat. Het is altijd een spannend moment om na een paar weken het biertje te proeven!

Waar haal jij je energie uit?

Ik help mensen beter te worden in hun werk en daar zo meer plezier in te hebben. Ik krijg er heel veel energie van, als ik zie dat mensen leren, zich ontwikkelen en durven te experimenten. Dat je daar als coach of adviseur een rol in mag hebben, is voor mij echt de drijfveer om dit te doen.

Waar geniet je van bij LeanGame?

Ik geniet van de inspirerende omgeving die we voor elkaar gemaakt hebben; ik krijg heel veel energie van het samenwerken met onze groep. Ik vind het zelf heel leuk nieuwe dingen te doen en daarvan te leren, in de wetenschap dat daar nooit een einde aan komt. Deze behoefte kan ik helemaal kwijt bij LeanGame!

Wat is jouw rol bij LeanGame?

Mijn rol is tweeledig: het verzorgen en bedenken van de workshops en het verkopen van ons product. Ik vind het een leuke uitdaging onze werkwijze, filosofie en enthousiasme aan de man te brengen.

Waarom geloof je in LeanGame?

Ik geloof en heb ook ervaren dat het overbrengen en begrijpelijk maken van theorie zo veel beter werkt door een spel of simulatie. Mensen even uit de dagelijkse praktijk halen creëert zo’n groot effect. Je kunt het op elk terrein toepassen om te leren.

Dat is ook wat terugkomt in onze visie: wij maken leren leuk. Door plezier te hebben stellen mensen zich veel makkelijker open om zichzelf te ontwikkelen.

Wat is jouw droom met LeanGame?

Zo veel mogelijk mensen inspireren en blij maken met onze spellen!