Leer Samen

Samen leren we beter en sneller!

 

Samen maken wij leren leuk. Trainers zijn vaak bezig met routine taken uitvoeren, LeanGame neemt veel van deze taken over. Ons platform ondersteunt trainers in de administratieve taken om trainingen heen. Zo verzorgt ons platform spelersadministratie, worden spelers automatisch uitgenodigd, verzamelt speelstatistieken en vraagt spelers naar feedback achteraf. Allemaal zodat u kan focussen op wat echt belangrijk is, trainen.

Perfecte match

Onze games zijn bedoeld voor iedereen, we vinden altijd de perfecte match. We hebben games die passen in Lean awareness workshops bij organisaties die beginnen met Lean. Andere games lenen zich voor ondernemingen die al langer op weg zijn en een blackbelt training willen geven. Samen kijken we welke game het beste past bij jouw leerdoel.

Ook in de begeleiding vinden we altijd de perfecte match. Ben je een doorgewinterde lean trainer? Kijk welke game je nodig hebt en ga direct aan de slag met ondersteuning van onze handleiding. Is dit te kort door de bocht en wil je graag dat de game verzorgd wordt een ervaren Lean expert? Geen probleem, wij verzorgen de hele game van start tot finish voor je. Wil je graag een aantal interne game begeleiders opleiden? Je raadt het al, ook dan kan met onze train de trainer opleiding tot LeanGame practitioner.

Certificaat

Intuitief platform

Ons game platform is ontwikkeld om je zoveel mogelijk te ontlasten bij het organiseren van een game. In een paar minuten kun jij je game klaarzetten en deelnemers toevoegen. Met een druk op de knop ontvangt iedereen een uitnodiging met een link. En jij bent klaar om te starten! 

De Continu Leren en Verbeteren coaches van het CAK zijn klant van het eerste uur.  

Zij verzorgen interne leantrainingen en workshops en gebruiken daarbij onze spellen. Zo werken zij aan het beste klantencontact.

 

De leerervaring

Een training of workshop draait niet alleen maar om de theorie maar ook om de ervaring. Wij werken actief samen met onze partners om door middel van spelervaringen hun boodschap nog beter te brengen. Wij helpen spelleiders tijdens trainingen met spiekbriefjes en tips.

Wat onze klanten zeggen!