Ontwikkel

Samen leren we beter en sneller

 

Samen maken wij leren leuk. Trainers zijn vaak bezig met routine taken uitvoeren, LeanGame neemt veel van deze taken over. Ons platform ondersteunt trainers in de administratieve taken om trainingen heen. Zo verzorgt ons platform spelersadministratie, nodigt spelers automatisch uit, verzamelt speelstatistieken en vraagt spelers naar feedback achteraf. Allemaal zodat u kan focussen op wat echt belangrijk is, trainen.

Standaard

We passen onze games aan jouw wensen aan. Op ons platform heb je je eigen omgeving. Standaard zijn jouw games voorzien van je eigen logo, huisstijl of die van je klant. Ook zelf kun je nog kleine aanpassingen doen. Zo worden onze games jouw games voor jouw klant.

Je eigen configuratie

Wil je een simulatie die lijkt op een van onze spellen maar net iets anders? Dan gaan we samen kijken hoe we de game kunnen aanpassen. Het zal je verrassen hoe we met beperkte inspanning ervoor kunnen zorgen dat jij de leerervaringen kan overbrengen met een game die jullie nog beter past.

Geheel eigen spel

Wil je aan de slag met een game om een hele specifieke eigen leerervaring over te brengen? We helpen je graag. Exclusief en omdat wij ook in jouw concept geloven. Op basis van onze designmethode gaan we samen aan de slag om een passende game bij je leerdoelen te ontwikkelen. Daarin werken wij in drie stappen 

  • Reality  Samen brengen we in beeld in welke omgeving de game gespeeld gaat worden. Wat is de doelgroep, het type organisatie en in welk programma krijgt de game een plek? 
  • Meaning  Wat is de beoogde leerervaring? In welke stappen wordt deze opgebouwd, overgebracht en welke rol speelt de begeleider daarin. 
  • Play  Nu ontstaat het spel. We maken keuzes uit de designparameters zoals competitief of samenwerkend, analoog of digitaal, het aantal spelers, teams of individueel, het gameplot en nog veel meer.   

In meerdere ontwikkelrondes testen en evalueren wij aan de hand van onze design criteria of de leerervaring overkomt in de context die jij voor ogen hebt. Zo ontstaat een game met exact de juiste balans tussen fun en inhoud. Jouw game.  

Niet alles is Lean wat de klok slaat. Ons hart gaat sneller kloppen van zakelijke spellen. Voor Adapt ontwikkelden we een game om potentiële klanten en projectteams inzicht te geven in de kansen van datagerichte sturing. Samen met de TU Delft ontstond de DNA game voor EuroSort. Een game om de kernwaarden van de organisatie te versterken.  

Wat onze klanten zeggen!