Onze fysieke games

De spellen om de cultuur binnen jouw organisatie te versterken

 

Kernwaarden spel

Kernwaarden fungeren als de fundamentele bouwstenen van iedere organisatie. Kernwaarden omvatten de essentie van hoe mensen in een organisatie werken en met elkaar omgaan. Aandacht voor deze essentiële elementen versterkt de identiteit van jouw organisatie.

Dit op maat gemaakte fysieke spel neemt de deelnemers mee op een boeiende reis, waarbij ze via mini-games de kernwaarden van jouw organisatie bespreken en ervaren. Aan het eind speel jij gezamenlijk de ‘endgame’. De dominostenen vallen.

Tijdens dit spel worden de spelers zich bewust van de kernwaarden in jouw organisatie en leren ze hoe ze deze waarden effectief kunnen toepassen in hun werk.

KERNWAARDEN SPEL

Teambuilding

2 uur

6 – 200 spelers

De Jubileum Fabriek

Lean Management

1  uur

4 – 12 spelers

De Jubileum Fabriek

In het interactieve simulatiespel “De Jubileum Fabriek” ervaren deelnemers de kern van Lean Management. Het spel, dat draait om het produceren van kleurrijke jubileum schilden, belicht op speelse wijze de mogelijkheden en uitdagingen van Lean Management, met focus op inzicht en enthousiasme. Elke spelronde plaatst deelnemers in rollen, waarbij ze klantorders verwerken en de nadruk leggen op een hecht teamverband. Het spel stimuleert het herkennen van verspillingen, optimaliseren van flow en vergroten van inzicht in Lean Managementprincipes.

Deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen “station,” waardoor het spel fysiek en interactief is. Het hoogtepunt van elke ronde is de beoordeling van klantorders, waarbij de focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Het spel, geschikt voor diverse teams en organisaties, is flexibel in timing en kan voorafgaand aan informatieve sessies of als onderdeel van verbeteractiviteiten worden gespeeld. Na het spel integreren deelnemers Lean Managementprincipes in hun dagelijkse werk, waardoor een cultuur van efficiëntie en continue verbetering ontstaat.